Esküvői_pillanatok

Találkozás az eksüvői fotóssal

Ezért érdemes személyesen találkoznotok a kiszemelt esküvői fotósokkal!

Már vészesen közeledik a nagy nap, de még mindig nem tudjátok, hogy ki fogja megörökíteni a legszebb pillanatokat? Valószínűleg számotokra sem kérdéses, hogy egy ilyen alkalom profi szakértelmet kíván, hiszen a legtökéletesebb fotókat egy hozzá értő szakembertől várhatjátok.

Fontos, hogyha találtatok egy olyan fotóst, aki fotói alapján megfelel az elképzeléseiteknek, akkor ne sajnáljátok az időt, hogy találkozzatok vele!

Tudjuk, hogy ebben az időszakban az idő az, amivel a legkevésbé rendelkeztek, de gondoljatok csak bele, hogy mekkora csalódás fog érni, ha a nagy napon szembesültök azzal, hogy nem jó fotóst választottatok.

Miért érhet csalódás?

A referenciák alapján az sajnos nem derül ki, hogy milyen személyiségű emberrel kell egy egész napot töltenetek. A szimpátia márpedig nagyon fontos, hiszen sokkal könnyebb lesz együtt dolgoznotok egy olyan fotóssal, akivel egy hullámhosszon vagytok és azonosak az elképzeléseitek. A közös munka akkor fogja a legszebb esküvői fotókat eredményezni, ha gond nélkül tudtok együtt működni és hasonló elképzeléseitekről, együttértésben sikerül kompromisszumot kötni.

Amikor sort kerítetek egy személyes megbeszélésre, akkor érdemes lehet megkérnetek a fotóst, hogy mutasson nektek egy komplett esküvői fotósorozatot. Ti is részletesebb képet kaptok a szakmai tudásáról, ha több fotót is láttok egy-egy általa megörökített esküvőről.

Kérdezzetek meg bátran mindent, amire kíváncsiak vagytok, mert mindenkinek az a legjobb, ha időben kiderülnek a speciális kérések, igények. Így a fotós is, és ti is fel tudtok készülni az esküvői fotózás minden részletére.

Higgyétek el, a fotósok sem szeretnek úgy elvállalni esküvői fotózást, hogyha nincs meg az ügyféllel az összhang és nem sikerül tökéletesen megörökíteni a nagy napot. Hiszen nekik is az a legfontosabb, hogy elégedett, boldog arcokat lássanak a sorozat átnyújtásakor.