Család és gyermek fotózás

Család és gyermekfotózás

A gyermekfotózás nagyon hálás feladat, hiszen úgy tudunk fotót készíteni, hogy közben részesei lehetünk a gyerekek játékának. Megörökíteni a boldog mosolyokat, a kis kezeket amikkel elkészítik a homoktortát, amiből mi is kapunk egy szeletkét! 🙂 Leginkább szabadban szeretjük elkészíteni a fotókat, de hidegebb hónapokban stúdióban is fotózhatunk. Mindent a kicsik igényéhez, tűrőképességéhez igazítunk.

A gyermekkor szinte pillanatok alatt elillan és minél nagyobbak a gyerekek, annál nehezebb összehozni egy közös családi fotózást. Pedig minden szülő számára szívet melengető érzés évek múltán újra átélni azt az időszakot, amikor a gyermekek még kicsik voltak. A gyermekfotózás egy olyan lehetőség, mely segít felejthetetlenné tenni ezeket az éveket. Tíz, húsz vagy akár harminc év múlva is öröm lesz visszatekinteni ezekre a képekre.

Célunk, hogy olyan vidám hangulatú képek készüljenek ezeken a családi fotózásokon, melyek abszolút természetes módon adják vissza a szeretet és a boldogság érzését. Nem szeretnénk, ha bárki feszélyezve érezné magát, ezért mindig azon vagyunk, hogy oldjuk a hangulatot, hogy a lehető legtermészetesebb képek készüljenek a családról. Szívesen látunk minden családtagot, a legapróbbaktól a nagyszülőkig, a négylábú kedvencekkel együtt. Egy olyan fantasztikus családi fotózásra készüljön mindenki, ahol még a nagyszülőkből is képesek leszünk kihozni a bennük rejlő gyermeki vidámságot.

Az időjárástól és az igényektől függően stúdióban vagy akár a szabadban is rendezhetjük a családi fotózást illetve gyermekfotózást, mely nagyjából 2 órát vesz igénybe. Az elkészült képeket digitális formában adjuk át, de persze lehetőség van fotóalbum készítésére is.

Használjuk ki, hogy együtt a család és készítsük el közösen életetek legemlékezetesebb családi fotózását. Egy fotózás a legfontosabb emberekkel az életedben. Rögzítsük a pillanatot, amíg még lehet!

Tekintse meg galériámat! Kattintson ide!

Felkeltettük érdeklődésedet? Nézd meg referenciáinkat, vagy kérj árajánlatot!