Esküvő fotózás:

Nagyobb esküvőkön mindig ketten fotózunk. Ez miért jó? egyszerűen azért, mert az esküvőt két fotós (fiú-lány) szemszögéből is megörökíthetjük. Már a készülődésnél is könnyebb helyzetben vagyunk, amikor a fiúk együtt próbálják megfejteni a mandzsettagomb használatának rejtélyét, vagy lelkesen próbálják megkötni a nyakkendőt, miközben én segíthetek a menyasszonyt öltöztetni.

Az esküvői fotózás egyrészt az ún. kreatív fotózásból áll, amikor négyesben, elvonulunk a kíváncsi vendégek elől és kb. 2 óra időtartam alatt igyekszünk a legtermészetesebb módon megmutatni, a kettőtök közötti érzelmeket, meghitt pillanatokat.

Másrészt pedig áll a szertartás, a vendégvárás, lakodalom fotózásából, amely elsősorban dokumentálja a nap legfontosabb pillanatait.

A kreatív fotókat készíthetjük az esküvő előtti vagy utáni napon is ezzel is megkönnyítve a dolgotokat. És ha esetleg nem félted a ruhád, akkor az esküvő után merészebb kreatív fotókat is készíthetünk.

Jegyes fotó:

Az eljegyzés egy fontos állomása életeteknek. Már nálunk is elterjedöben van az eskövö elötti un. eljegyzési fotók készítése. Ez egy kötetlen, jó hangulatban, nevetgélésekkel eltöltött kb. 1.5-2 óra, amikor picit megismerhetjük egymást, az esküvőre már ne idegenként érkezzünk.

Gyermekfotó:

Nagyon hálás feladat úgy fotót készíteni, hogy közben részesei lehetünk a gyerekek játékának. Megörökíteni a boldog mosolyokat, a kis kezeket amikkel elkészítik a homoktortát, amiböl mi kapunk egy szeletkét 🙂 Leginkább szabadban szeretjük elkészíteni a fotókat, de hidegebb hónapokban stúdióban is fotózhatunk. Mindent a kicsik igényéhez, tűrőképességéhez igazítunk.

Újszülött fotó, baba fotó:

újszülött babákról érdemes már az elsö pár héten fotót készíteni, igazodva a napirendjükhöz, és biztonságos otthonukhoz. Ha egy picit már nagyobbacskák, nagyon szép kreatív fotókat lehet készíteni róluk stúdióban, ahol mindent a baba igénye szerint lehet kialakítani.

A fotózás után a képek válogatva, retusálva DVD-n kerülnek átadásra, biztosítunk egy online galériát, amit könnyedén megoszthatsz családoddal, barátaiddal. Szívesen készítünk különleges fotó albumokat vagy nyomatokat a képekből.

A fentieken kívül valószínűleg maradt még kérdésed, ezért szívesen találkozunk Veled, Veletek egy kávéra, teára.