Reni és Dávid esküvője

Reniéknek szűk körű, igazán bensőséges esküvője volt, melyről néhány kreatív képet szeretnék megosztani. Újra megható esküvői pillanatok szemtanúi lehettünk.

Az időjárás kicsit játszadozott velünk, nem hagytuk magunkat és azért is elkészítettük a fotókat. Ahogyan lenni szokott, mindketten úgy indultak neki, hogy Róluk márpedig jó képet nem lehet csinálni. Mint esküvői fotós, nem csak az a dolgunk, hogy a gép mögül instruálva kattintgassunk, hanem megértve és odafigyelve a párok fotózáshoz kapcsolódó aggodalmára, oldjuk őket, hogy kis idő elteltével már felszabadultan érzelmeiket kimutatva tudjanak egymásra figyelni, mintha ott se lennénk.

A helyszín szerencsére ismert volt számukra, így valamivel könnyebb dolgunk volt. A fóti kastélyt választottuk a fotózás helyszínének. Maga a kastély épülete és a kert is nagyon inspiráló környezet volt a kreatív fotók elkészítésére és az esküvői szertartást is itt tartották. Visszakanyarodva a kreatív fotózáshoz, Reniéknek fél óra elteltével, amit viccelődéssel, beszélgetéssel töltöttünk (persze figyelve és elkapva a megfelelő pillanatokat), sikerült elengedni magukat annyira, hogy nem maradt más csak a természetes mozdulatok, a szerelmes tekintet, a lágy ölelés, a huncut összenézés és nevetés, és nem utolsó sorban a képek, amelyek az ő szerelmükről árulkodnak. Mivel maga a szertartás tényleg nagyon bensőséges volt, ezért úgy érzem, hogy nem osztom meg, inkább nézzünk néhány kreatív fotót…