kismamafotózás

Emese és Gergő kismamafotózás

Emese és Gergő kismamafotózás és újszülött fotózás

Emese még tavaly ősszel keresett meg, hogy szeretnék megörökíteni a babavárás örömteli pillanatait. Legtöbb esetben a stúdiós kismama fotózásokat szokták kérni, azonban Emeséék mindenképpen szabad téri fotózást terveztek. Őszintén szólva örültem is neki, hiszen egy pici időre kiszakadtam a stúdiós munkákból. Félreértés ne essék, imádok stúdióban fotózni, de azért az ősz az ősz (kedvenc évszakom) a maga kellemes napsütésével, a gyönyörű színekben pompázó falevelekkel….  Mivel a kismamafotózás novemberre esett, nem kis aggodalommal drukkoltunk, hogy az időjárás még kegyes legyen hozzánk.

Éééééés az volt!

Szóval, november eleje, gyönyörű napsütés, színes levelek, Gellért-hegy és ehhez társult Emese és Gergő és az akkor még Kisbaba névre hallgató pocaklakó. Szerintem jobb délelőttöt elképzelni sem lehetne, ha fotózásról van szó. Gergő, ahogy az legtöbbször lenni szokott a férfiaknál, nem nagyon tudta mit is kezdjen ezzel az egész kismamafotózással, aminek következtében akadt némi mókás, ám megható pillanat. (mellesleg megsúgom, általában ezekből az elkapott pillanatokból lesznek a legjobb, legőszintébb képek) Kis idő után azért csak sikerült kibillentenünk zavartságából (erre szoktam mondani, hogy minden fotózás első fél órája a bemelegítés), és sikerült átadniuk magukat annak az élménynek, hogy kisbabát várnak. Szeretem azt, amilyen érzelmeket kivált két emberből egy új családtag várása, ahogyan egymás szemébe néznek, ahogyan megérintik egymást, megfogják a pocakot és egymáshoz bújnak….

A közelben lévő játszóteret is meglátogattuk, persze itt is akadt bőven, mókás és meghitt pillanat is.

És jöjjön az újszülött fotózás

Kicsit most tekerünk az időn, hiszen januárban megszületett Norbi, egy gyönyörű és egészséges kisfiú. Szerencsére itt is találkozott Emeséék elképzelése az én stílusommal, így meg is beszéltük az újszülött fotózás időpontját. Eljöttek a stúdióba, Norbi nagyon türelmes baba volt. Persze aludni nem igazán akart, de ez nem akadályozott bennünket abban, hogy elkészítsük a képeket. Öröm volt látni azt a szeretetet, amivel körülveszik Őt szülei. Az óvó, gondoskodó ölelést, azt a szoros kapcsolatot, ami már az első hetekben kialakult a kis családban.

De nem is szaporítom a szót, inkább nézzetek meg néhány képet Róluk.