Barbi és Gábor esküvője

Barbi és Gábor esküvőjével nyitottuk a szeptembert, megmutatták, hogy hogyan kell 3 hónap alatt megszervezni a tökéletes esküvőt. A szertartás helyszíne a Laffert kúria volt, aki már járt itt, az tudja, hogy minden tekintetben a maximumot nyújtja a pároknak. Barbi álma az volt, hogy Gábor csak a szertartáson lássa meg, így aztán a készülődés külön helyszínen zajlott. Barbinál a készülődés utolsó mozzanatait kellett lencsevégre kapni a kúria falai között, ami igazán szép hátteret biztosított és kitűnően illett Barbi hercegnői megjelenéséhez. Esküvői fotósként, mindig jó, ha egy inspiráló környezet segíti a munkánkat.

Ahogy az általában lenni szokott, Gábort édesanyja kísérte, azonban a bevonulásnak mégsem a megszokott módját választották. A násznép feszült várakozása igencsak feloldódott, amikor megszólalt a Star Wars zenéje, és Gábor édesanyjával karöltve, fekete kapucnis köpenyben beviharzott. Kis hatásszünet után pedig megérkezett Barbi is, Gábor szebbet elképzelni sem tudott volna.

A szertartás előtt és közben általában még megszeppent párokat látunk, ami nem volt másképp ebben az esetben sem, de amint vége a szertartásnak és közeleg a buli, már minden párnak sikerül lazítania, tudják, hogy a legfontosabb része már úgy zajlott, ahogyan elképzelték és jöhet a buli. Helyszín:

Club 19. (igazán előkelő hely, megjegyzem az összes fogást fehér kesztyűben szolgálták fel) Na de vissza a bulihoz, szóval egy elegáns hely, egy szuper DJ, na és a nyitótánc….(nem keringő ám, hanem a Grease világhírű slágerére , amit John Travolta és Olivia Newton John is megirigyelt volna) Ezek után már nem volt kérdéses, hogy itt nagy buli lesz….