Esküvői fotózás

Esküvői fotózás

Az esküvői fotózás olyan szakértelmet igényel, melyet nem bízhatunk akárkire. Minden szerelmes pár életében meghatározó a nap, amikor egybekötik életüket és közösen indulnak el egy új úton. Ez az a pillanat, melyet nem is kérdéses, hogy meg kell örökíteni! Egy ilyen jeles alkalmat pedig nem bízhatunk az okostelefonok kamerájára, hiszen a lehető leggyönyörűbb képeket szeretnénk megőrizni erről a napról. Érdemes profi esküvői fotóst választani. Több éves szakértelemmel és tapasztalattal a hátunk mögött, minden pár nyugodt szívvel bízhatja ránk az esküvői fotózását.

Megható pillanatok

Mi a készülődéstől, a szertartáson át egészen a mulatság végéig minden fontos pillanatot igyekszünk elcsípni, hogy egy részlet se maradjon ki a nagy nap dokumentálásából. Egy esküvői fotózáson sokszor olyan részleteket is képesek vagyunk kiemelni a képek által, melyek a legmeghatóbb momentumokat rejtik magukban.

Esküvői fotózás

Kreatív fotók

Az esküvői fotózáshoz tartozó kreatív fotókat, az esküvő előtt vagy az esküvő után szoktuk megtartani, a pár igényeihez mérten. Körülbelül 2 óra szükséges a legszebb képek elkészítéséhez. Az esküvői fotózást tekintve ekkor készülnek a legromantikusabb, legbensőségesebb képek, melyek megmutatják a jegyespár közti érzelmeket.

Exkluzív fotók

Készíthetünk humoros, merész, extrém képeket is, hiszen egy esküvői fotózást mindig az adott pár kívánsága szerint alakítunk ki. Képesek vagyunk alkalmazkodni minden stílusú jegyespárhoz. Kreativitásunknak pedig a képzelet sem szabhat határt! Nem kell a sablonos képekhez ragaszkodni, rugaszkodjunk el picit és gondoljuk újra az esküvői fotózást, így akár egészen egyedi képekkel adhatjuk vissza a boldog pár szerelmének nagy napját.

Számunkra mindennél fontosabb, hogy ezen a napon semmi se rontsa el a friss házasok jókedvét és a lehető legtökéletesebben teljen az egész nap, az esküvői fotózás tekintetében is. Rajtunk nem múlik!

Áraink

Esküvői fotózás és jegyes fotózás: minden esetben személyre szabott ajánlatot adunk. Nagyon szívesen találkozunk Veletek, hogy egy kötetlen beszélgetés alkalmával elmondjátok elképzeléseiteket és ennek tudatában részletes ajánlatot tudjunk adni.