esküvői fotózásA nagy nap, ami minden szerelmes pár életében meghatározó. A nap, amikor egybekötik életüket és közösen indulnak el egy új úton. Ez az a pillanat, melyet nem is kérdéses, hogy meg kell örökíteni! Egy ilyen jeles alkalmat pedig nem bízhatunk az okostelefonok kamerájára, hiszen a lehető leggyönyörűbb képeket szeretnénk megőrizni erről a napról.

Az esküvői fotózás olyan szakértelmet igényel, melyet nem bízhatunk akárkire. Több éves szakértelemmel és tapasztalattal a hátunk mögött, minden pár nyugodt szívvel bízhatja ránk az esküvői fotózását. Mi a készülődéstől, a szertartáson át egészen a mulatság végéig minden fontos pillanatot igyekszünk elcsípni, hogy egy részlet se maradjon ki a nagy nap dokumentálásából. Egy esküvői fotózáson sokszor olyan részleteket is képesek vagyunk kiemelni a képek által, melyek a legmeghatóbb momentumokat rejtik magukban.

Az esküvői fotózáshoz tartozó kreatív fotókat, az esküvő előtt vagy az esküvő után szoktuk megtartani, a pár igényeihez mérten. Körülbelül 2 óra szükséges a legszebb képek elkészítéséhez. Az esküvői fotózást tekintve ekkor készülnek a legromantikusabb, legbensőségesebb képek, melyek megmutatják a jegyespár közti érzelmeket.

Készíthetünk humoros, merész, extrém képeket is, hiszen egy esküvői fotózást mindig az adott pár kívánsága szerint alakítunk ki. Képesek vagyunk alkalmazkodni minden stílusú jegyespárhoz. Kreativitásunknak pedig a képzelet sem szabhat határt! Nem kell a sablonos képekhez ragaszkodni, rugaszkodjunk el picit és gondoljuk újra az esküvői fotózást, így akár egészen egyedi képekkel adhatjuk vissza a boldog pár szerelmének nagy napját.

Számunkra mindennél fontosabb, hogy ezen a napon semmi se rontsa el a friss házasok jókedvét és a lehető legtökéletesebben teljen az egész nap, az esküvői fotózás tekintetében is. Rajtunk nem múlik!

Tekintse meg galériámat! Kattintson ide!

Felkeltettük érdeklődésedet? Nézd meg referenciáinkat, vagy kérj árajánlatot!